Kontakt

Hej och välkommen till sertralin.se.

På den här webbplatsen samlar och sammanställer vi information om olika aspekter på det antidepressiva läkemedlet sertralin. Vi vill vara en samlingsplats för aktuell information och forskning kring dessa typer av tabletter. Tabletter med sertralin finns under många olika namn. Ursprungs läkemedel har namnet Zoloft, men numera finns detta många olika tillverkar av tabletter med samma aktiva substans. Nämligen just sertralin. På de olika sidorna här hittar du information om olika aspekter som gäller denna typ av tabletter (oavsett vem som är tillverkaren). Du hittar också specifika sidor om de olika specifika läkemedlen som finns att tillgå på svenska apotek.

N.B. Hösten 2019 uppgraderar vi  vår infrastruktur till HTTPS med kryptering!

Korrekt information

www.sertralin.seVi vill påpeka att vi alltid strävar efter att presentera din senaste information och korrekt information.

MEN du ska naturligtvis alltid kolla med din läkare innan du tar några beslut som kan påverka din hälsa på något som helst sett. Detta är särskilt viktigt när det gäller denna typ av läkemedel som vi skriver om här. De kan nämligen påverka din kropp mycket kraftigt. Speciellt farligt kan det vara om du inte följer de anvisningarna som du fått av din doktor. Han eller hon har i allmänhet full koll på hur du påverkas och vad du behöver tänka på innan och under tiden du tar tabletter med sertralin. Oavsätt om det gäller just Zoloft (som vi nämnde ovan) eller något av de många andra preparaten på den svenska marknaden.

OBS! På intet sätt ersätter informationen på denna webbplats information och specifika instruktioner som du har fått från din läkare.

Fakta om fakta

Vi får information från flera olika källor, bland annat information från läkare, läkemedelsverket, fakta från FASS och många olika erfarenheter och berättelser från andra personer (som kanske liksom du) har eller fortfarande använder denna typ av läkemedel.

Du kan hitta många olika berättelser som vi fått inskickade hit under sidan Dina erfarenheter. Har du egna erfarenheter som du vill dela med dig av? Tveka i så fall inte att själv lämna en kommentar på här och berätta hur du har upplevt din medicinering! Vi censurerar ingen, alla är välkomna att berätta om just sina upplevelser. Negativa så väl som positiva.

Oberoende

Vi är oberoende. Det innebär att vi inte representerar någon särskild tillverkare av detta läkemedel. Eller läkemedelsindustrin överhuvudtaget. Vi vill att alla ska ha tillgång till neutral information och att alla ska kunna komma tilltals. Oavsätt om du är en enskild person eller ett stort internationellt företag ska du kunna ha möjlighet att komma till tals här på denna webbplats. Det är vårt uttalade mål.

Har du några frågor eller funderingar?

Vill du dela med dig om dina erfarenheter, saknar du något på www.sertralin.se?

Skicka mig ett mail till oss här:

E-post: info@sertralin.se

Med vänliga hälsningar

Webbadministartören för www.sertralin.se

PS. Personer drabbade av biverkningar kan vända sig direkt till läkemedelsverket och rapportera sina upplevelser direkt till dem. Deras kontaktinformation är:

Enheten för farmakovigilans
Biverkningsgruppen
Box 26
751 03 Uppsala

Tel: 018-17 46 00